neděle 27. prosince 2015

E-kniha pro vás: Moderně s Moodlem

Mezi dnešní nejvyužívanější vzdělávací technologie patří bezesporu e-learningové systémy. Díky širokým možnostem pro podporu vzdělávání je e-learning používán nejen ve školách, ale i ve firmách. Oblíbeným e-learingovým systémem je Moodle, který je poskytován zdarma jako otevřený software, takže si ho můžete bezplatně vyzkoušet. Václav Maněna se dlouhodobě věnuje e-learningu a využití technologií ve výuce. Své zkušenosti z komerční sféry předává studentům (budoucím učitelům informatiky) při výuce předmětu Didaktika informatiky.


E-kniha ke stažení (7,4MB PDF)

Zájemci připojeni přes IPv4 si mohou objednat tištěnou verzi za cenu 385 Kč, zájemci připojeni přes IPv6 pak za cenu 335 Kč (vč. DPH).



Toto autorské dílo podléhá licenci Creative Commons (Creative Commons Uveďte autora-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika License), a to za předpokladu, že zůstane zachováno označení autora díla a prvního vydavatele díla, sdružení CZ.NIC, z. s. p. o. Dílo může být překládáno a následně šířeno v písemné či elektronické formě, na území kteréhokoliv státu.

Žádné komentáře:

Okomentovat